Sannaängen, Vättersnäs

Uppdatering 2021-10-07
Projektet kommer att hyras ut genom HomeQ.

Här följer stegen du måste ta för att kunna ha möjlighet att bo på Sannaängens Trygghetsboende.

Steg 1. Införskaffa mobilt Bank-id.

Steg 2. Bli medlem på hemsidan HomeQ.se

Steg 3. Se till att du har digitala kopior på de dokument som kan verifiera din nuvarande sysselsättning och inkomst tillgängliga för att kunna ladda upp framöver.

Steg 4. Gör en intresseanmälan via HomeQ på projektsidan för att hålla er uppdaterade framöver. Detta kan man göra hos HomeQ genom att t.ex. söka på projekt i Jönköping eller klicka här och därefter klicka på knappen ”jag vill ha uppdateringar om projektet”

Därefter är det bara att avvakta nästa informationsmail som bör komma runt årsskiftet. I det mailet kommer vi att berätta när lägenheterna släpps för uthyrning och hur ni då går tillväga.

När ni får det mailet är det bra om ni gör följande:

Steg 5. Uppdatera din profil på HomeQ med relevanta dokument.

Steg 6. Invänta att lägenheterna läggs upp på HomeQ för uthyrning.

Vanliga frågor och svar gällande HomeQ finner du på HomeQ Help Center

Information

Jönköpings kommun bjöd under vintern 2019 in till markanvisningstävling och av totalt 26 intressenter så vann Kamelia Samhällsfastigheters bidrag ”Fyrklövern, Trygghetsboende Sannaängen” bestående av 35 hyresrätter för ”70-plussare”. Sannaängens läge är unikt i Jönköpings kommun och består idag av ängsmark precis vid Vätterns strand, planlagt för bostäder. Platsen är oerhört uppskattad av Jönköpingsborna och därför lades stora krav på utformningen och anpassning till platsen för att minimera påverkan för de kringboende. Preliminär tidpunkt för färdigställande är sommaren 2022.

Ort: Jönköping
Adress: Ej fastställd ännu
Produktionsstart: Q1 2021
Storlek: ca 2400 BTA
Antal lägenheter: 35 st
Boendeform: Trygghetsboende, 70+

 

Sannaängens trivsamma innergård